The Beautiful Of Life

By: Miera El Zayyat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Nov-2008 15:06 Email | Share | | Bookmark
My Danisha El-Zahra Polka Dot Party

Hiiii, lama lagi tak masuk sini. bukan apa,sibuk sangat kat opis nak pindah. sibuk punye sibuk, nak tak nak, brg2 personal kena angkat sendiri gak, everybody masing2 ada work to do. As admin officer nak kena make sure everything ok, lori ada, brg packing, apa yg nak bwk, apa nak tinggal. nak jadikan cerita sampai miera sakit tulang belakang. tak berapa nak boleh gerak, nak jalan, nak tunduk, nak wat everything dah tak leh. masa mula kena rasa mcm disable dah. gi sjmc, check everthing my doc, dato dr zulkharnain kata miera punye spine disc koyak n keluar dari tempatnye,adoiiiiii....sakit lagi aku ni....so, till now, miera dah masuk minggu ketiga tak keje, mc lagi, nak wat mcm mane la ni. doc kata tak leh wat keje2 lagi coz dlm proses nk baik, kena rest lagi. tak leh jalan banyak sgt, tak leh duduk lelama, diri tak leh lelama. now, sakit dah tak berapa tp blakang still rasa keras n sengal2 lagi.tersalah bangun, duduk ke, tunduk ke, mula lah sakit... sedih kan...ni pun dok taip2 ni, dok lelama dpn laptop ni wat blakang rasa mcm nk patah. so, to be continue lah.
This besday photo + open house diambil oleh KC http://izaown.fotopages.com. Thanks a lot to KC. Miera suka sangat pic2 yg diambil. Nnt anything lagi, i will contact u again my dear. The lovely cake pulak miera tempah dr Ita Kajang http://guladanmentega.blogspot.com. Thanks Ita!! Cantik kan kek tu, miera tempah sempena theme polka dot n my doter ni suka sangat princess, thats why mintak ita masukkan sekali pic princess tu. Actually, my danisha el-zahra punye besday is 28/08 tapi masa tu my lovely mum sakit kat kg tak sempat nak wat besday utk dia. pastu ramadhan so wat ajelah lepas raya. itu yg sampai ke 25/10 baru nak celebrate.

Nak tengok banyak lagi pic besday sha ni, bole la tgk kat sini. Ada byk lagi, nnt update.
http://danisha.myshots.com.my/













Wednesday, 15-Oct-2008 02:03 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidilfitri@NewCastle...






Wednesday, 24-Sep-2008 05:02 Email | Share | | Bookmark
Kad Raya Utk Semua Yang Hadir Di Sini

Salam. Dah nak raya dah kita ni ye. Rasa macam baru lagi beli baju raya tahun lepas, dah beli baju untuk tahun ni pulak. Cepat betul masa berlalu. Anak pun rasa macam rasa lagi sakitnye nak keluarkan dari dalam rahim, tup tup dah 4 thn lebih...dah anak dara, dah pandai melaram, dah pandai meminta, dah pandai berkata-kata dan banyak betul kepandaiannya membuatkan mama & papa tak terjawap kekadangnye. Agaknye, dunia sudah akhir zaman, sebab tu kita tak terasa masa berlalu dengan begitu pantas sekali. Semoga Allah swt akan merahmati kita semua hendaknya, insyaallah.
Dalam zaman yang serba serbi canggih ini, saya rasa Pos Malaysia tak berapa nak untung lagi dah, bukan apa, ramai orang dah tak lagi membeli setem untuk menghantar kad raya kepada sedara mare, kenalan, dan sesape yg disukainye kerana sekarang ni semua orang dah pandai IT. Betol kan?
Dan, di kesempatan ini, saya dengan rasa rendah diri ingin 'mengirimkan' di alam maya ini kad raya kepada semua yang sudi hadir di sini dan sudi membaca coretan ini ke noktah yang terakhir. Kad raya ni taklah istimewa sangat, tapi hehehehehehehe, oarang yang memberinye sungguh istimewa. Tak caya? Kalau tak caya, datang la lagi ke sini di lain masa...




Tuesday, 16-Sep-2008 02:07 Email | Share | | Bookmark
Award

Thanks Zai...

Thanks akak shariza


Ini kad raya dari Azue & Family


Sunday, 14-Sep-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
First Commentar...

Cayalah zai, rajin tol jenguk fp kengkawan. Bagi sesape yg tak pernah p fp zai ni, bwk la rajin2 g sana, apdet sampai tak dan nak ikut tau! Thanks coz sudi bertandang sini... Kalau u all nak tau, ni la zai, glamer tol di arena fp ni...


Pic masa muda2 dulu... comel gak nko ni zai...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net